Top

Business shoot + 20 rechtenvrije foto's

21% Korting
  • Business shoot + 20 rechtenvrije foto's
€ 1.512,50
1.200,00

Je kent het vast wel. Je wilt een nieuwe folder laten maken voor jouw bedrijf of product en ga dan maar eens een goede stockfoto vinden. In het oerwoud aan foto’s is het vaak erg lastig de juiste foto te vinden. En dan zijn de foto’s ook veelal op Amerikaanse leest geschoeid. Met een net te grote witte glimlach. Of de foto’s zijn het vaak: ‘net niet’. Of de door jou gekozen foto’s worden net nadat je ze hebt aangeschaft, in de nieuwe brochure lijn van de concurrent gebruikt.

Er is een prachtige oplossing hiervoor!

jouw / jullie eigen database met foto’s voor nieuwsbrieven, website, brochures of posters. En alle foto’s zijn vrij van gebruik. In een of meerdere dagdelen fotografeer ik alles wat jullie graag wensen: portretten, gebouwen, werksituaties en sfeerbeelden.

Een voorbeeld hiervan is het organisatieadviesbureau SeederDeBoer. Voor hen heb ik alle 80 personeelsleden, het management, het pand, mensen aan het werk, en buitenfoto’s mogen maken. De foto’s zijn gebruikt in o.a. hun eigen website, maar ook voor de wervingsfolders voor nieuw personeel en voor de nieuwsbrieven. Kijk maar eens op hun site: www.seederdeboer.nl

“Wij vinden het belangrijk dat onze website laat zien wie wij zijn als bedrijf. In plaats van standaardstockfoto’s brengen we liever onze eigen collega’s in beeld, dat vinden we authentieker. De foto’s van Arnaud passen goed bij onze huisstijl en geven de website-bezoeker een goed beeld van SeederDeBoer!”

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over