Top

INSPIRATIE FOTO'S

Verschillende sets van 50 inspiratie foto's op gelamineerd kwaliteitskarton.  

De inspiratie foto's zijn een geweldige tool voor trainers en coaches. Onderscheidend aan deze inspiratiefoto's is dat het krachtige en sprekende foto's zijn zonder teksten of spreuken. Dit biedt trainers, coaches en deelnemers ruimte voor vrije associatie. Door het ontbreken van teksten en spreuken kunnen de inspiratie foto's breed toegepast worden, van kennismakingsgesprekken tot intensieve veranderingstrajecten. 


Deze inspiratie foto's worden sinds 2005 gebruikt door professionele trainers, consultants, brainstorm begeleiders en coaches met zeer snelle en uiterst goede resultaten. 

Het gebruik van de inspiratiefoto's levert inzicht, versnelling in veranderingsprocessen, hulp bij lastige vraagstukken en een directe verbinding naar gevoelens.
INSPIRATIE FOTO'S 1
INSPIRATIE FOTO'S 1

Een multifunctionele set van 50 prachtige foto's. Voor iedere trainer, coach, begeleider van (groepen) mensen en liefhebber van prachtige foto's. Druk op de bestelknop en zie 18 foto's uit de set.

€ 69,00
INSPIRATIE FOTO'S 2
INSPIRATIE FOTO'S 2

Een multifunctionele set van 50 prachtige foto's. Voor iedere trainer, coach, begeleider van (groepen) mensen en liefhebber van prachtige foto's. Druk op de bestelknop en zie 18 foto's uit de set.

€ 69,00
INSPIRATIE FOTO'S 3 (1 EN 2 SAMEN)
INSPIRATIE FOTO'S 3 (1 EN 2 SAMEN)

Twee multifunctionele sets  van tezamen 100 prachtige foto's. Voor iedere trainer, coach, begeleider van (groepen) mensen en liefhebber van prachtige foto's. Wil je alle 100 foto's zien, klik dan hier

€ 79,00